(Foto: Pixabay).

Stichting Leergeld helpt honderden leerlingen thuis onderwijs te volgen

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken heeft sinds het sluiten van de scholen in maart meer dan driehonderd laptops aan gezinnen gegeven, die daar zelf de financiële middelen niet voor hebben. Daardoor werd het voor vijfhonderd kinderen mogelijk om ook thuis onderwijs op afstand te volgen.

Mensen die zelf hulp nodig hebben of iemand kennen die hulp nodig heeft, kunnen terecht op de website van Stichting Leergeld Leiden en Omstreken. Daar kan ook de aanvraag voor een laptop worden ingediend.

Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Leiden en Omstreken helpt kinderen in die in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Teylingen, Lisse of Hillegom wonen. De ouders van deze kinderen hebben een laag inkomen, tot 120 of 130 procent van het wettelijk sociaal minimum. Het exacte percentage is afhankelijk van de woonplaats.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×