(Archieffoto: Politie)

Twee inbrekers opgepakt in Voorschoten na tip alerte bewoner

De politie heeft gisterenavond twee inbrekers aangehouden aan de Brouwerlaan in Voorschoten. Agenten troffen de twee personen in hun auto aan, na controle vonden zij verschillende inbrekerswerktuigen in het voertuig. Hun auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Eerder op de avond kreeg de politie in Voorschoten al verschillende meldingen over een verdacht voertuig. Terwijl de agenten op zoek waren naar de auto, kregen zij een melding van een bewoonster van de Brouwerlaan die twee verdachte personen in haar tuin had gesignaleerd. De bewoonster had het tweetal op beelden van haar videodeurbel gezien. Dankzij de melding konden de inbrekers niet veel later in de kraag gevat worden.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×