Vanaf welk terras 3FM gaat uitzenden is nog niet bekend gemaakt. (Archieffoto: Chris de Waard).

Dj's 3FM maandag live vanaf Leids terras

Op Tweede Pinksterdag zendt radiostation 3FM live uit vanuit Leiden. Maandag mogen om 12.00 uur de terrassen onder voorwaarden weer open en vanaf één van die terrassen maakt 3FM-dj Rob Janssen samen met Olivier Bakker, Kevin van Arnhem en Vera Siemons live radio onder de noemer Terrastival!

Terrastival
Met de uitzending wordt niet alleen gevierd dat de maatregelen versoepeld zijn, maar ook om met mensen in gesprek te gaan. Hoe hebben zij de intelligente lockdown ervaren? Hoe worden de regels door hen nageleefd? En waarom zitten ze meteen op dag één graag weer op het terras? Luisteraars mogen verzoeknummers aanvragen en Tim Dawn, Someone en Dave Budha verzorgen liveoptredens. “Het belooft een zonnige dag te worden, dus het Terrastival stopt pas als het donker wordt”, meldt ex-Sleutelstad-dj Olivier Bakker.

Op welk terras de dj’s te vinden zijn, wordt door 3 FM niet bekend gemaakt, maar inmiddels is het duidelijk dat de uitzending is gepland op het terras van Barrara aan het Rapenburg.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×