Dit keer geen fysieke maar een online Ondernemersdag. (Foto: Economie071).

Ondernemersdag071 live via Youtube

De Ondernemersdag071 waar het bedrijfsleven uit de Leidse regio elkaar normaal gesproken treft, wordt dit keer zonder publiek gehouden in de vorm van een talkshow met filmpjes.

Tijdens een bijeenkomst in Brasserie Meelfabriek de Zijlstroom praat hoofdredacteur Gerda Schukking van Leven Magazine met Martijn van Pelt (ondernemer, Economie071 en VNO-NCW West), Erik Versnel (Rabobank Leiden-Katwijk) en Nicoline Schuitemaker (Schuitemaker Vis). Ze reflecteren op filmpjes die zijn gemaakt van een zestal regionale ondernemers. De gesprekken en filmpjes worden live uitgezonden via Youtube. Ook worden cijfers van recente onderzoeken in de regio en voor specifieke branches gedeeld met de kijkers.

De uitzending begint donderdagmiddag 4 juni om 16.00 en duurt ongeveer drie kwartier. Wie mee wil kijken, kan zich aanmelden via www.ondernemersdag071.nl/aanmelden. Er wordt dan een link verzonden via welke de uitzending kan worden bekeken.

Programma
16.00 uur Welkom en introductie onderwerpen en gasten

16.05 uur Wat leeft er een speelt er in de horeca?
Met Henny Schaap (Beachclub Zomers & Het strand) en Paul Herman (Kon. Horeca Nederland-Leiden en o.a. De Vergulde Kruik en (nieuw) Flat White)

16.20 uur Wat leeft en speelt er rondom handelsbedrijven?
De sierteeltsector is hard getroffen door de coronacrisis. Wat betekent dit voor onze regio als het gaat om arbeidsplaatsen, distributie en verkoop? Hoe hebben Martijn van Noort (Floral Trade Group) en Jim van Haaster (de Bosrand) wijzigingen doorgevoerd binnen hun bedrijfsvoering?

16.30 uur Wat leeft en speelt er rondom zakelijke dienstverlening
Tenslotte nemen Joke Brouwer (Brouwers Tours) en Ivo van Oerle (Van Oerle Nettpro schoonmaakdiensten) ons mee in hoe zij de komende maanden tegemoet zien als het gaat om thuiswerken en de anderhalvemeter- samenleving. Mogen medewerkers naar kantoor? En wat hebben wij geleerd van deze coronacrisis?

Economie Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×