Getuige van mishandeling op Vrijheidslaan in Leiden gezocht

Een fietser is maandag omstreeks 14.30 uur op de Vrijheidslaan nabij de Zoeterwoudseweg mishandeld door een bestuurder van een busje. De politie is op zoek naar een specifieke getuige die het incident heeft gezien en ook een foto van het kenteken van het busje heeft gemaakt.

Het slachtoffer heeft het telefoonnummer van deze getuige, een vrouw met de naam Tara en mogelijk zwanger, verkeerd genoteerd. Volgens het slachtoffer begint het telefoonnummer met 06-5758…. of iets wat daar op lijkt.

De politie komt graag met deze vrouw in contact via 0900-8844 omdat zij een belangrijke getuige is van het incident.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×