(Foto: Leonardo College).

Eerste paal nieuwbouw Leonardo College de grond in

De eerste paal van de nieuwbouw van het Leonardo College in Leiden is vandaag geslagen. Het is de bedoeling dat het Leonardo College het nieuwe gebouw aan de Telderskade vanaf 1 augustus 2021 in gebruik neemt.

Het traject voor de nieuwbouw is zestien jaar geleden gestart. De school snakt inmiddels naar een nieuw gebouw dat aansluit bij de onderwijsontwikkeling. Door de diversiteit aan grote en kleine lokalen in de nieuwbouw, kan het Leonardo College ook overstappen op nieuwe onderwijsvormen. Op dit moment duren de lesssen op de school vijftig minuten, maar dat verandert in een rooster met lessen van dertig, zestig of negentig minuten.

De school aan de Noahstraat telt nu zo’n 830 leerlingen. In het nieuwe gebouw is ruimte voor een lichte groei naar 860 leerlingen.

Impressie van de nieuwbouw aan de Telderskade.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×