Aangehouden verdachten zware mishandeling komen uit Leiden en Oegstgeest

De politie heeft drie verdachten aangehouden na een poging tot moord in een woning aan de Jan de Vriesstraat in Den Haag. Een 42-jarige Hagenaar raakte zaterdagavond zwaargewond na een mishandeling met een bijl.

Na onderzoek van de politie werd zondagochtend een 50-jarige vrouw uit Oegstgeest aanhouden op verdenking van betrokkenheid. Op dezelfde dag werd ook een 20-jarige vrouw uit Den Haag aangehouden. Op dinsdagavond hielden agenten in een woning in Leiden een derde verdachte aan. Het gaat om een 40-jarige man uit Leiden.

Het slachtoffer ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het motief van de zware mishandeling is niet bekend.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×