De twee sloepen werden vanmorgen achtergelaten in Alphen aan den Rijn. (Foto's: Politie).

Leidse Politie zoekt eigenaren achtergelaten sloepen

De politie is op zoek naar de eigenaren of opvarenden van twee sloepen die vanmorgen onbeheerd zijn achtergelaten in Alphen aan den Rijn. Bij de politie kwamen vanmorgen meerdere meldingen binnen over twee sloepen die onder verdachte omstandigheden over de Rijn richting Koudekerk voeren. De sloepen werden later door agenten in Alphen aangetroffen.

De politie verzoekt de eigenaren om zich te melden via 0900-8844 of langs te komen op het bureau aan de Kooilaan in Leiden. Dat geldt ook voor mensen die weten van wie de sloepen zijn of getuigen die hebben gezien dat de twee vaartuigjes werden achtergelaten.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×