(Foto: Regio15).

Lichaam gevonden in Rijnsburgersingel bij Molen de Valk

Update: De politie heeft donderdagochtend bekend gemaakt dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. De familie van het slachtoffer is in kennis gesteld.

In het water van de Rijnsburgersingel is woensdagmiddag ter hoogte van de Valkbrug in Leiden een stoffelijk overschot aangetroffen. Politieduikers hebben het lichaam geborgen. Of het gevonden lichaam een man of vrouw betreft is niet bekend gemaakt. De doodsoorzaak wordt onderzocht.

De politie behandelt de vindplaats als een ‘plaats-delict’ en heeft direct na melding van de vondst de omgeving en een deel van het water afgezet voor onderzoek.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×