Buurttuin De Tomaat bij Valkenhorst en Smellekenhorst (Foto: Buro JP).

Komend weekend Open Buurttuinendagen in Leiden

Moestuintjes, plantenbakken, groene pleintjes: er zijn een hoop groene buurtprojecten te bewonderen in Leiden. Komend weekend kunnen belangstellenden zich op verschillende plekken in de stad laten rondleiden door een aantal van deze projecten tijdens de Open Buurttuinendagen.

Zowel zaterdag als zondag, van 14.00 tot 16.30 uur, stelt een aantal buurttuiniers hun eigen tuin of groen initiatief open voor publiek. Op de meeste plekken zal de tuinier een rondleiding geven, andere tuinen bieden een informatiepaneel. De richtlijnen van het RIVM in verband met corona worden uiteraard nageleefd.

De Open Buurttuinendagen worden georganiseerd door Groen Dichterbij, een lokaal platform voor groene buurtinitiatieven. Via deze kaart kun zijn alle deelnemende locaties te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×