't Buurthuis in Leiderdorp houdt sinds dinsdag weer inloopochtenden. (Foto: J.P. Kranenburg).

’t Buurthuis in Leiderdorp weer open voor inloopochtenden

’t Buurthuis in de Oranjewijk in Leiderdorp is weer open voor de koffie-inloopochtenden. De ontmoetingsplek was door het coronavirus drie maanden gesloten. Er mogen maximaal elf bezoekers tegelijk in de ruimte zijn, daarom wordt bezoekers aangeraden om van te voren te reserveren.

De inloopochtenden op dinsdag en donderdag zijn verdeeld in twee periodes: van 09.30 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. Daartussen is een half uur gepland om alles goed schoon te maken. Reserveren kan door te bellen naar 06 2539 4128. Gewoon langskomen mag ook, maar dan bestaat de kans dat er geen plek meer is.

In de maanden dat ’t Buurthuis gesloten was, hebben bestuursleden en vrijwilligers van Stichting Buurtactief “Het Oude Dorp” contact gehouden met de vaste bezoekers. Dat gebeurde telefonisch of aan de deur. Ook de ouderen onderling hebben elkaar gebeld.

 

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×