(Foto: JP Kranenburg).

Opendag De Bloemhof Leiderdorp succesvol

Ongeveer 80 mensen bezochten zaterdag de opendag van volkstuinvereniging De Bloemhof in Leiderdorp. Ondanks de coronacrisis is het de vrijwilligers gelukt om de ruim 200 volkstuinen op het terrein van de vereniging te onderhouden. Het resultaat lieten zij trots aan de bezoekers zien.

Tussen 11.00 en 15.00 uur opende de volkstuinvereniging haar deuren voor geïnteresseerden. Enkele bezoekers waren zo onder de indruk van het tuinen dat zij zich op de wachtlijst van de vereniging hebben laten plaatsen. “Helaas zijn alle tuintjes momenteel bezet. Maar ieder jaar zijn er tuinders die stoppen, dus grote kans dat we binnenkort een plekje voor ze hebben”, verklaarde een vrijwilliger.

Dit weekend is het Open Buurttuinendag. Veel moes- en buurttuinen in de regio openen hun deuren voor het publiek.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×