Foto ter illustratie. (Archieffoto: Regio15).

Politie zoekt naar naakte fietser in Oegstgeest

De politie is op zoek naar een man die naakt rondfietst in Oegstgeest. De afgelopen twee weekeinden kwamen drie meldingen van de ontblote fietser.

Gisteren meldde een getuige dat een naakte man rond 01.00 uur op het Apolloplein uit de bosjes kwam lopen en rond 03:45 uur zag een getuige dat een man bloot over de Nassaulaan fietste. Een week eerder, op zondag 14 juni, werd een man zonder kleding gesignaleerd aan de Terweeweg en de Rhijngeesterstraatweg.

De politie vermoedt dat het om dezelfde man gaat, gezien het signalement in de drie gevallen grotendeels gelijk is. Schennis der openbare eerbaarheid, zoals naaktheid in de openbare ruimte officieel heet, is strafbaar. Daarom hebben de wijkagenten van Oegstgeest via Facebook het signalement van de fietser in adamskostuum verspreid.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×