(Foto's: Rob van Dullemen).

Da Vinci College pakt uit met drive-thru diploma-uitreiking

Het Leidse Da Vinci College Lammenschans heeft een bijzondere manier bedacht om de diploma’s uit te reiken. Niet met een plenaire uitreiking op afstand, maar via een drive-thru. Zo wordt er geen vergrootglas gelegd op de anderhalvemetersamenleving, maar wordt er per leerling een feestje van 15 minuten gegeven. Het eerste deel van de uitreiking vond gisteren plaats, vandaag komt het tweede deel van de geslaagden aan de beurt.

Er werd flik uitgepakt tijdens de drive-thru. Zowel door de school als door de leerlingen. Zo kwamen er onder andere een limousine, een graafmachine en andere uitgedoste vervoersmiddelen voorbij.

 

 

 

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×