Het voorval vond plaats in portiek C. (Foto: Google Maps).

Man pakt minderjarig meisje ruw aan in flat Agaatlaan

Een minderjarig meisje kreeg vrijdagmiddag de schrik van haar leven toen een voor haar onbekende man haar hardhandig aanpakte in een portiek van de flat aan de Agaatlaan. De politie zoekt getuigen of mensen die de dader mogelijk kennen.

Het Leidse meisje werd vrijdag tussen 17.30 en 18.00 uur op een vervelende manier aangesproken door de man. Toen zij niet reageerde, pakte die haar hardhandig beet. Het jonge slachtoffer gaf de dader daarop een paar rake klappen, waardoor hij viel. Heftig ontdaan vluchtte zij daarna de portiek uit naar haar huis.

Het meisje deed aangifte waarna de politie direct een onderzoek instelde. Zij zijn dringend op zoek naar de man en vragen hem, getuigen of mensen die hem herkennen, zich te melden.

Signalement
Het slachtoffer kon een duidelijk signalement van de gewelddadige onbekende geven. Het gaat om een man van 20 á 28 jaar met een zongebruinde of lichtgetinte huidskleur. Hij heeft een rechthoekig gezicht, brede neus en plat bruin haar dat aan één zijde opgeschoren is. Zijn uiterlijk is onverzorgd, hij droeg kleding met gaten erin en een spijkerbroek. Daarnaast sprak de man accentloos Nederlands en heeft hij een zware stem.

Tips kunnen direct bij de recherche Leiden-Bollenstreek gemeld worden via het nummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, daarvoor is het nummer 0800-7000 te bereiken.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×