(Foto: Sleutelstad).

Gesprek met de burgemeester: vuurwerkverbod, 3 oktober en draagvlak voor anderhalve meter

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Deze maand als eerste het besluit om aankomende jaarwisseling geen nieuwe vuurwerkmaatregelen te nemen. Betekent uitstel ook afstel? Verder gaat het over de viering van 3 oktober, waarover vorig jaar een alarmerend drukte-rapport uitkwam. Vinden er in de toekomst nog evenementen plaats rond de Nieuwe Rijn? Tot slot: is er nog wel genoeg draagvlak voor de anderhalve meter afstand?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van juli

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×