GroenLinks Voorschoten gaat zaterdag de Vlietwijk in. (Foto: PR).

Opruimactie: GroenLinks Voorschoten zaterdag de (Vliet)wijk in

GroenLinks Voorschoten houdt komende zaterdag een opruimactie in de Vlietwijk. Raadsleden gaan in gesprek over gemeentelijke onderwerpen die bewoners naar voren brengen. Ondertussen zal een groep vrijwilligers werk maken van het verwijderen van zwerfafval in de wijk.

Er wordt om 11.00 uur verzameld bij het Vliethuis (buurtcentrum Vlietwijk) aan de Professor Einsteinlaan 2F. Daar vandaan loopt de groep de Vlietwijk in.

GroenLinks gaat een aantal keer per jaar Voorschoten in om een deel van het dorp van zwerfafval te ontdoen. “Nadat we eerder onder andere bij station Voorschoten, station De Vink en het Berkhoutpark zijn geweest, wordt het deze keer de Vlietwijk. De opruimers zullen vanaf het Vliethuis starten om de sloten en het groen in de Vlietwijk te ontdoen van het daar aanwezige plastic- en ander zwerfafval”, zegt raadslid Paul ’t Lam.¬†Wie een urgente kwestie uit de wijk wil voordragen voor een volgende actie kan contact met hem opnemen via paul@glvs.nl.

Duurzaamheid Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×