(Foto: GoogleMaps).

A4 vijf weekenden afgesloten door werkzaamheden

Rijkswaterstaat voert de komende maanden werkzaamheden uit op de A4. Daarom wordt de rijksweg vijf weekenden grotendeels afgesloten. Dit weekend is de eerste afsluiting. De afsluiting duurt van vrijdag 22.00 uur tot maandag 13 juli 05.00 uur.

De A4 is tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven twee rijbanen beschikbaar. In het weekend van vrijdag 17 juli is de A4 opnieuw afgesloten. Daarna staan de wegafsluitingen gepland in september en oktober. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van maximaal een uur.

Werkzaamheden tijdens de afsluiting
Onder de A4 bij Vlietland wordt een nieuwe duiker aangelegd die noodzakelijk is voor de waterhuishouding in het gebied van de Starrevaartpolden en Damhouderpolder. Ook vinden er werkzaamheden plaats als voorbereiding op het verleggen van de A4 voor de RijnlandRoute.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×