(Foto: Zwembad Het Wedde).

Bijzonder afscheid voor zwemjuf Corrie: 88 kinderen halen diploma

Zwembad Het Wedde in Voorschoten kijkt terug op een bijzonder drukke week. In het zwembad zwommen in een paar dagen maar liefst 88 kinderen af. Het was het eerste afzwemmoment sinds de coronamaatregelen versoepeld zijn. Het diplomazwemmen betekende tevens het afscheid van zwemjuf Corrie, die nu gaat genieten van haar pensioen.

Vanwege de huidige maatregelen heeft zwembad Het Wedde ook het protocol rondom diplomazwemmen moeten wijzigen. Een ouder/verzorger mocht mee met de diploma kandidaat, terwijl normaal gesproken de badrand en tribune vol zitten met familie, vrienden en kennissen om de kandidaten te steunen. Het zwemlesteam van Het Wedde zag er net als altijd op toe dat alle eisen perfect uitgevoerd werden en reikte na afloop de diploma’s uit aan de kandidaten. Alle kinderen verlieten met een stralend gezicht, het diploma en een cadeautje van zwembad Het Wedde de accommodatie.

Het diplomazwemmen van zondag 12 juli was de laatste officiële plichtpleging van juffrouw Corrie in dienst van Zwembad Het Wedde | Sportfondsen Voorschoten. Na vele jaren trouwe dienst gaat juffrouw Corrie genieten van haar pensioen.

 

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×