Het wegrestaurant is per direct gesloten. (Foto's: J.P. Kranenburg).

La Place Leiderdorp sluit noodgedwongen de deuren

Het filiaal van La Place in Leiderdorp is één van de vestigingen die de deuren moet sluiten als gevolg van de coronacrisis. De restaurantketen heeft een enorme knauw gekregen. Ook 22 andere vestigingen moeten dicht. Door het coronavirus leidt La Place elke maand 7 miljoen euro verlies bevestigt moederbedrijf Jumbo na berichtgeving in de Financiële Telegraaf.

“Er gaan sowieso geen gedwongen ontslagen vallen”, zegt Ton van Veen van moederbedrijf Jumbo. “We gaan proberen voor alle mensen een oplossing te zoeken. Dat betekent dat we er alles aan gaan doen om mensen te herplaatsen. En laat ik heel duidelijk zeggen: van het einde van La Place is geen sprake”, zegt Van Veen.

In totaal staan er 480 banen op het spel bij de 23 filialen die moeten sluiten. De werknemers worden maandagavond geïnformeerd over de sluitingen. De managers van de vestigingen zijn maandagochtend op de hoogte gebracht.

La Place Leiderdorp A4 opende in december 2017 de deuren in het voormalige AC-restaurant. De restaurantketen is onderdeel van Jumbo die de restaurants in 2016 overnam na het faillissement van V&D.

Advertentie

Economie Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×