(Foto: Vrienden van het Singelpark).

Extra Singelparkwandelingen in juli en augustus

Omdat de interesse voor de eerste post-corona-Singelparkwandeling (op 12 juli) vele male groter was dan het maximum aantal deelnemers, heeft de organisatie besloten om in juli en augustus nog vier wandelingen te organiseren. Op zondag 26 juli, 2 augustus, 9 augustus en 16 augustus (start: 14.00 uur) kunnen geïnteresseerden met een gids wandelen door het Singelpark. Onderweg worden de deelnemers gewezen op de bloemen, bomen, gebouwen, bruggen, geschiedenis en ontwikkelingen van het Singelpark.

Net als op 12 juli vinden de extra Singelparkwandelingen plaats in aangepaste vorm. “Het aantal deelnemers is beperkt, groepen bestaan maximaal uit zeven personen en iedereen moet anderhalve meter afstand van elkaar houden”, stellen de Vriend van het Singelpark die de wandelingen organiseren.

Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids een bijdrage van vijf euro. De Vrienden van het Singelpark besteden de opbrengst aan het realiseren van het langste, mooiste en leukste stadspark van Nederland. Aanmelden is verplicht en kan via singelparkwandeling@gmail.com. Na aanmelding ontvangen de wandelaars een e-mail met daarin de bevestiging (of afwijzing bij te grote belangstelling) en informatie over het startpunt van de route.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×