Wethouder Willem Joosten. (Foto: J.P.Kranenburg).

Nieuwe huurovereenkomst Velocitas feestelijk ondertekend

Leiderdorpse korfbalvereniging Velocitas mag tot 2030 gebruik maken van de accommodatie en velden op sportpark de Bloemerd in Leiderdorp. De vereniging heeft een flinke huurverlaging gekregen, maar is voortaan zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de velden. De aanpassingen zijn in lijn met de afspraken die in de sportnotitie zijn gemaakt tussen gemeente en sportverenigingen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor het clubgebouw zette sportwethouder Willem Joosten donderdagmiddag om 16.30 uur als eerste zijn handtekening onder de nieuwe huurovereenkomst. Daarna volgde Ine Goedegebuur (penningmeester), Lianne van der Kruk (secretaris) en Anita van Bentum (voorzitter) namens Velocitas.

De kunstgrasvelden van Velocitas zijn vorig jaar gerenoveerd. “Daarom is het nu het juiste moment om de nieuwe overeenkomst aan te gaan”, vinden de vereniging en gemeente.

Advertentie

Leiderdorp Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×