Op het fietspad bij de ontwikkellocatie Intratuin. Van links naar rechts: wethouder Erika Spil, wethouder Marcel Cramwinckel, waarnemend burgemeester Charlie Aptroot, wethouder Paul de Bruijn en gemeentesecretaris Andreas de Graaf.

Gemeentebestuur Voorschoten fietst langs woningbouwlocaties

Het voltallige college van burgemeester en wethouders van Voorschoten heeft donderdag een fietstocht door het dorp gemaakt. Waarnemend burgemeester Charlie Aptroot en de wethouders Erika Spil, Marcel Cramwinckel en Paul de Bruijn fietsten samen met ambtenaren langs een aantal plekken die in de belangstelling staan omdat er een ontwikkeling gaande is en er iets speelt.

Op de ontwikkellocaties kregen zij een korte toelichting over de actuele ins en outs. Op sommige plekken komen tientallen woningen terwijl op andere plekken plannen zijn voor driehonderd woningen. Verder werden er spontane praatjes gemaakt met bewoners. Zodoende is het college bijgepraat over wat er in de buurt leeft.

De sportieve bestuurders waren erg enthousiast over de leerzame tocht waarin onderling veel informatie is uitgewisseld. En, zo schrijft de gemeente Voorschoten in een persbericht, ‘zo vlak voor het zomerreces hebben ze er natuurlijk ook gewoon van genoten!’ Op Twitter schrijft waarnemend burgemeester Aptroot zelfs: ‘Nieuwe ervaring: elektrische dienstfiets. Smaakt naar meer’.

Politiek Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×