Franchisenemer van Cigkoftem Leiden is Isa Tolgay, in het oranje shirt. (Foto's: Chris de Waard).

Turkse vegan keten Cigkoftem opent in Leiden

In de Willem Klooslaan in het Haagwegkwartier is vrijdagmiddag Cigkoftem Leiden feestelijk geopend. Op de plek waar jarenlang een leegstaande vervallen bloemenkiosk stond, is de afgelopen maanden een gebouwtje verrezen waar naast het Turkse vegan restaurant ook een kapsalon is gevestigd.

Çigköfte is een van oorsprong Turks gerecht dat wordt gemaakt van rauw vlees met veel pittige kruiden. Bij Cigkoftem is het vlees vervangen door tarwegort (bulgur), gemalen walnoten, tomatenpuree, rode peper en achttien soorten specerijen. Cigkoftem is een Turkse fastfoodketen met zo’n 130 vestigingen in tal van landen verspreid over Europa.

Economie Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×