(Foto: Emile van Aelst).

Rubberen Henkie treedt toch live op tijdens Leidens Ontzet

Leidens Ontzet is niet compleet  zonder een optreden van Rubberen Henkie. De band, die liedjes ten gehore brengt van Rubberen Robbie, speelt ieder jaar op zowel 2 als 3 oktober meerdere keren. Omdat in verband met de coronamaatregelen een fysiek optreden met live publiek niet mogelijk is, gaan de mannen nu online het podium op.

De band heeft op z´n facebookpagina een evenement aangemaakt met een filmpje waarin het online optreden wordt aangekondigd. Op 2 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur is Rubberen Henkie live online te zien. Het evenement wordt georganiseerd door Hutspot Alley en Van Goyen Jeneverhuis.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×