Lisette van der Ploeg in 'De Avond van Sleutelstad'.

Lisette van der Ploeg (15) uit Leiderdorp brengt zomerliedje uit

Vlinders’ is de titel van het vrolijke zomernummer dat Lisette van der Ploeg (15) uit Leiderdorp onlangs uitbracht. Het liedje gaat over vlinders in je buik. De vader van Lisette bedacht het nummer, toen hij hardliep. Hij rent in een bepaald ritme en zo is het nummer ook ontstaan.

De videoclip van ‘Vlinders’.

De videoclip is op een toepasselijke locatie opgenomen – de Vlindertuin in Leidschendam. Lisette heeft geholpen bij het monteren van de clip. Een uitdaging tijdens de opname waren de vlinders die op Lisette’s gezicht afkwamen.

“Het nummer gaat over de liefde, kon je maar praten met de vlinders in je buik”,  vertelt Lisette. Afgelopen kerst heeft Lisette ook een nummer uitgebracht. Dit was een totaal ander liedje met winterse stemming en ‘Vlinders’ brengt het zomergevoel. Het idee liedjes op te nemen en uit te brengen is van een familievriend die eigen opnamestudio heeft.

Op dit moment is Lisette met 3 nieuwe nummers bezig. Het liefst wil zij een album maken, maar voorlopig heeft ze geen concrete plannen. Marco Borsato en Maan zijn haar favoriete artiesten. De liefde voor muziek heeft de jonge zangeres van kleins af aan. Zingen maakt haar blij. Of Lisette een zangcarrière ambieert, weet ze nog niet. Maar voorlopig geniet zij van het zingen als hobby.

Vlinders

Kim van Niekerk in gesprek met Lisette van der Ploeg over ‘Vlinders’.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×