(Foto's: Media TV).

Duikteams zoeken naar mogelijke personen te water bij de Haagweg

Na een melding over een mogelijk voertuig en meerdere personen te water, rukten brandweer, ambulance en politie vanochtend massaal uit naar de Haagweg. Drie duikteams en een brandweerboot doorzochten de Rijn. Eén persoon werd door omstanders uit het water gehaald.

De hulpdiensten schaalden het incident op naar groot waterongeval. Na een uitgebreide zoekactie door de duikteams en een sonarboot werden geen personen of een voertuig aangetroffen in het water.  Er zijn ook geen aanwijzingen van het slachtoffer of uit de omgeving dat er nog mogelijke personen in het water liggen.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×