(Foto: Regio15).

Rode vlag voor Haagse kust, Katwijk en Noordwijk nog open

De reddingsbrigade heeft opnieuw de rode vlag gehesen voor de Haagse kust. De reddingsbrigade roept mensen op om niet verder dan hun knieën het water in te gaan en vooral niet te zwemmen. Een combinatie van een sterke stroming en aflandige wind zoud ervoor kunnen zorgen dat zwemmers in de problemen komen. In Katwijk en Noordwijk is de rode vlag (nog) niet gehesen.

De rode vlag voor de Haagse kust  werd gisteren ook al gehesen en er werd zelfs een NL-Alert verstuurd voor de situatie op het Haagse strand. De reddingsbrigade moest tientallen mensen uit het water redden. Twee zwemmers overleden toen zij besloten de zee in te duiken.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×