(Foto's : Chris de Waard).

Rotonde Vijf Meilaan donderdag weer open

De rotonde op de kruising van de Rooseveltstraat, de Vijf Meilaan en de Vrijheidslaan gaat donderdag weer open voor het verkeer. Morgen worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd aan het wegdek, waarna de hekken weg kunnen. Momenteel wordt de nieuwe rotonde, die een stukje is verlegd, geasfalteerd.

De komende periode wordt nog wel gewerkt aan de omgeving. Zo worden de plantvakken voorzien van struiken en volgen komend najaar ook nog extra bomen in de omgeving. Dat heeft ook te maken met de oplevering van het appartementengebouw op de plek waar tot enkele jaren geleden een benzinestation was gevestigd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×