De Roze Buurt 1.5 schrapt middagprogramma, avond bijna vol

Omdat de meeste gaypride activiteiten dit jaar in verband met de coronamaatregelen geschrapt zijn, organiseert de Buurt 1.5 in samenwerking met COC Leiden en het Leidse evenementenbureau Kwik Events aanstaande zaterdag De Roze Buurt 1.5. Het evenement kende in eerste instantie een middag- en een avondprogramma, maar het middagprogramma is wegens gebrek aan belangstelling geschrapt.

“Twee keer bleek een beetje too much”, vertelt organisator Trudy Kwik van Kwik Events. “Het weer speelt hierin een belangrijke rol”, denkt Kwik. “Leiden is bovendien altijd een beetje traag met kaarten kopen.” Voor de avond zijn wel al de nodige kaarten verkocht. Van de 250 kaarten zijn er nog ongeveer vijftig over voor het roze feestje in het Pesthuis.

Karin Bloemen
Op het programma staat een ‘Foute Bingo’ met Christine Carrington, het alter ego van BV Leiden voorzitter Lorenzo van Beek. Verder treedt Karin Bloemen op en zijn er optredens van The Alley Girls. Tussen de optredens en de bingo door draaien er dj’s. Welke dat wordt nog bekend gemaakt.

Entree voor de Roze Buurt 1.5 bedraagt 18.50 euro inclusief een bingokaart.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×