(Foto: Robbert Beurse).

Openlucht zitconcert als alternatief open podium Zoeterwoude

Op de dag waarop oorspronkelijk het (afgelaste) Zoeterwouds Open gepland stond biedt de band Groen&Hard een aantal muziekliefhebbers uit Zoeterwoude een alternatief. Op het parkeerterrein van Café de Meester, dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot mini-festivalterrein, geeft de band op zaterdagavond 5 september een openlucht zitconcert voor 110 Zoeterwoudenaren.

“We vonden het zo jammer om niets te doen op de dag van het Zoeterwouds Open. Samen met de Weipoortse band Groen&Hard hebben we nagedacht over een alternatief. Als er niet te veel mensen komen en iedereen op zijn eigen plek blijft zitten, lukt het om toch iets te organiseren”, aldus organisator Yvonne van der Geest.

Kaarten voor het zitconcert kosten 2,50 euro en worden per tweetallen verkocht in het café.


In 2019 deden Robbert Beurse en Linda Mooijman verslag van Zoeterwouds Open.

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×