Progressief Oegstgeest wil voortouw bij vormen nieuwe coalitie

Progressief Oegstgeest heeft aan de VVD Oegstgeest laten weten het initiatief over te willen nemen om een nieuwe coalitie en bijbehorend college te vormen. Dat maakte fractievoorzitter Melanie van Driel afgelopen avond bekend.

“De VVD heeft sinds de verkiezingen driemaal het initiatief gekregen om als grootste partij de verkenningen en het formatieproces te leiden. Waar samenwerking met PrO niet langer voor hand lag, zijn de verkenningen met D66 en HvO inmiddels op niets uitgelopen. De door allen gewenste stabiele meerderheidscoalitie in Oegstgeest is onder leiding van de VVD onmogelijk gebleken,” constateert Van Driel die daarom het formatiestokje over wil nemen.

Progressief Oegstgeest vindt het in het belang van Oegstgeest dat er zo snel mogelijk een functionerend meerderheidscollege aantreedt dat bereid is de verantwoording te nemen voor de belangrijke opgaven waar de gemeente voor staat.

Oegstgeest Politiek Toekomst Endegeest en Overgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×