Mart Hoogkamer duikt toch studio in om 'Unchained Melody' op te nemen

Het succes van de viralvideo waarin de Leidse zanger Mart Hoogkamer zijn versie van ‘Unchained Melody’ ten gehore brengt op het Spaanse strand, gaat voorlopig onverminderd door. De video is al bijna 30 miljoen keer bekeken. Omdat de zanger veel vragen kreeg over waar de single te downloaden is, is Hoogkamer alsnog de studio ingedoken om de single op te nemen.

Liefhebbers kunnen het liedje nu downloaden via onder meer Spotify en iTunes.

De video waarin Hoogkamer met zijn knieen in het zand op het Spaanse strand met een boxje in zijn hand, het liedje ten gehore brengt, ging meteen viraal. In eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling om het liedje online te posten, maar een neefje van de zanger filmde het toevallig. Zijn manager zag de video en besloot meteen om deze op Facebook te plaatsen. Met succes.

๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช https://lnk.to/MartHoogkamer๐‹๐ข๐ž๐›๐ž ๐‹๐ž๐ฎ๐ญ๐ž, ๐๐š ๐ข๐œ๐ก ๐ฏ๐ข๐ž๐ฅ๐ž ๐…๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง ๐๐š๐ณ๐ฎ ๐ก๐š๐ญ๐ญ๐ž, ๐ฐ๐จ ๐ข๐œ๐ก ๐ฆ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ข๐จ๐ง ๐๐ž๐ซ โ€˜๐”๐ง๐œ๐ก๐š๐ข๐ง๐ž๐…

Geplaatst door Mart Hoogkamer op Zondag 16 augustus 2020

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×