(Foto: Politie).

Getuigenoproep steekpartij Leidse Hout via stoepborden

De politie heeft rondom de Leidse Hout borden geplaatst over het steekincident waarbij een 20-jarige vrouw vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag werd neergestoken. In de buurt van het theehuis in de Leidse Hout werd de vrouw door een nog onbekende man aangevallen. De man kwam vanuit de bosjes en viel het slachtoffer aan met een mes waarbij meerdere malen is gestoken.

Ondanks een massale zoekactie van de politie met onder andere honden en de inzet van een helikopter is de verdachte niet gevonden. Het zou gaan om een blanke man met een tenger postuur. Hij is rond de 1.70 meter. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 20-25 jaar. Hij droeg op het moment van het steekincident een licht T-shirt en een zwarte rugtas. Hij heeft kortgeschoren, blond haar en had een bruin jasje aan.

De politie vraagt iedereen die iets gezien heeft zich te melden. “Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving van het Leidse Hout? Wij komen graag met u in contact”, staat te lezen op het stoepbord. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×