(Foto: AS Media).

Hoogwerker sloopt lantaarnpaal op Rapenburg

Een lantaarnpaal is dinsdagavond zwaar beschadigd door de bak van een hoogwerker die op het Rapenburg geparkeerd stond. Door een technische storing zakte de bak naar beneden en raakte daarbij de lantaarnpaal.

Om te voorkomen dat mensen in de bak zouden klimmen stond deze voor de veiligheid omhoog. De opgeroepen brandweer heeft de stroom van de lantaarnpaal gehaald waarna de bak van de hoogwerker van de lantaarnpaal gehaald kon worden.

Het verhuurbedrijf van de hoogwerker was dinsdagavond niet bereikbaar voor een verklaring.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×