Ook bioscoop Lido sluit zich aan bij de Cinevillepas. (Foto: PR).

Ook films in Lido binnenkort onbeperkt te bezoeken met Cinevillepas

Alle bioscopen in Leiden zijn vanaf 1 september onbeperkt te bezoeken met de Cinevillepas. De filmpas was al geldig in Trianon en het Kijkhuis maar nu sluit ook Lido zich er bij aan. “Heel goed nieuws voor filmliefhebbers en ook voor ons als onafhankelijk bioscoopbedrijf”, aldus Govert de Kok van Bioscopen Leiden.

Volgens De Kok gaat filmliefde niet alleen over arthouse, maar begint dat bij films als Star Wars, Harry Potter of westerns. “Met één filmpas voor alle Leidse bioscopen kunnen we alle filmliefhebbers zo vaak als ze willen verwelkomen en kan Leiden onbeperkt van ons brede aanbod genieten.”

Leiden is één van de weinige Nederlandse steden waarin grote bioscoopketens als Pathé of Kinepolis niet aanwezig zijn. “Onbeperkt filmbezoek met de Cinevillepas versterkt de positie van de onafhankelijke bioscopen in onze stad”, meent De Kok. “Bovendien is het een prachtige stap in de ontwikkeling van filmstad Leiden, zeker in aanloop naar de opening van het nieuwe Kijkhuis aan de Lammermarkt en bioscoop De Geus aan het Stationsplein.”

Een abonnement op de Cinevillepas kost 21 euro per maand. Jongeren tot en met 29 jaar krijgen korting, waardoor het voor 17,50 euro kan. De pas is geldig op alle filmvoorstellingen in de Leidse bioscopen en ook op de voorstellingen van het Leiden International Film Festival en Leiden Shorts.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×