(Foto's: SSR Leiden).

Studentenvereniging SSR breidt uit naar achtergelegen pand

SSR is bezig met een flinke uitbreiding. De studentenvereniging aan de Hogewoerd heeft het pand achter de bestaande sociëteit in het najaar van 2017 aangekocht en inmiddels is de verbouwing van het pand Utrechtse Veer 3 vergevorderd. Zo is de nieuwe grote zaal klaar, waardoor er veel meer ruimte is voor de leden.

In de toekomst komt op de bovenverdieping van het nieuwe pand een grotere mensa met een nieuwe keuken. Daarna gaat ook het huidige pand op de schop. Onder andere de bestaande mensa wordt dan verbouwd tot bestuurskamer.

De wens voor uitbreiding was er al langer bij de vereniging die de afgelopen jaren steeds een groei doormaakte. Dat leidde regelmatig tot teveel drukte, ook al voor de coronacrisis, waardoor rijen voor de deur steeds vaker voor overlast in de omgeving zorgden. Ook zijn er meer disputen bijgekomen, die het steeds lastiger kregen om bijvoorbeeld een vergaderruimte te boeken. Zelfs bij de bar was het op drukke avonden dringen, waardoor bestellen lastig was.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×