(Foto: Hoogvliet).

Hoogvliet Voorschoten verbouwt en breidt assortiment uit

De Hoogvliet aan de Veurseweg in Voorschoten krijgt een opfrisbeurt. De supermarkt wordt volgende week voorzien van de nieuwe huisstijl van het bedrijf en gaat daarom op maandag en dinsdag een uur eerder dicht. De winkel sluit die dagen om 20.00 in plaats van 21.00 uur. Vanwege de verbouwing is de slijterij van 31 augustus tot en met 3 september gesloten. “Op vrijdag 4 september is de verbouwing in zowel de supermarkt als de slijterij afgerond en kan er weer normaal gewinkeld worden”, meldt supermarktmanager Sjoerd de Meijer.

Nieuwe huisstijl
Het nieuwe logo hangt al een tijdje aan de gevel van de Hoogvliet supermarkt, maar nu wordt de nieuwe huisstijl ook in de winkel zelf doorgevoerd. Er worden houten lattenplafonds en digitale schermen toegevoegd aan de versafdelingen. Ook wordt het aanbod non-food producten uitgebreid en komt er een speciale ‘actiestraat’ met aanbiedingen. Een in het oog springende verandering is het plafond bij de kassa’s. Dat wordt wit in plaats van blauw.

Economie Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×