De scholen zijn weer begonnen. (Foto: Buro JP).

Campagne 'Scholen zijn weer begonnen' van start

Sinds deze week gaan ook in onze regio leerlingen in het basis en middelbaar onderwijs weer naar school. Daarom is ook de jaarlijkse campagne ‘de scholen zijn weer begonnen’ van start gegaan om met name automobilisten erop te wijzen dat ze extra moeten opletten als een paar keer per dag enorme fietsersstromen stad en streek doorkruisen.

De campagne is een gezamenlijke oproep van de gemeenten, de regio Holland Rijnland, het ROV Zuid-Holland en Veilig Verkeer Nederland en de politie. Dinsdagmorgen bezocht wethouder Ashley North basisschool E.L.S. in de P.C. Hooftlaan in Leiden. Hij wilde van de leerlingen horen wat zij belangrijk vinden op hun route van en naar school. Daarna gaven zij gezamenlijk het startsein van de campagne.

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×