(Foto: Politie).

Snelle agent vloert drugsdealer in Leiden

Agenten zagen gisteren op de Kooilaan een drugsdealer fietsen, die er vorige maand nog in Oegstgeest vandoor ging en daarbij zijn drugs weggooide. Nu gooide de man zijn fiets neer bij het zien van de politie en zette het op een lopen.

“Na een achtervolging kon onze snelste collega hem vloeren op de Beatrixstraat”, schrijft de politie. “Dit keer dus wel de verdachte én de drugs te pakken.” Vrijdag mag de verdachte zich voor beide zaken verantwoorden bij de Rechter-Commissaris.

De 29-jarige man uit Marokko bleek ook niet te beschikken over een verblijfsvergunning. Zodra het strafproces van de drugszaak klaar is, neemt de vreemdelingenpolitie de verdachte over.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×