(Foto: Sleutelstad).

Gesprek met de burgemeester: nog zes jaar Lenferink, 3 oktober en feest bij studenten

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Dit weekend was Henri Lenferink in Italië om de titel ‘European City of Science’ op te halen. Verder blikken we vooruit op de viering van 3 oktober. Komen er echt geen mensen naar de binnenstad? En wat als dat wel gebeurt? Ook blikken we terug op de kennismaking van studenten met hun vereniging en of er een relatie is met nieuwe coronabesmettingen. Tot slot liet Lenferink deze zomer weten nog zes jaar door te willen als de burgervader van de stad. Hoe kwam hij tot die beslissing en is het wel een goed idee om straks 24 jaar burgemeester van Leiden te zijn?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van september

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×