Repair Café voorzichtig weer van start

Het Repair Café Leiden dat elke maand wordt gehouden in Buurtcentrum Op Eigen Wieken in de Leidse Merenwijk gaat na een gedwongen periode van sluiting in verband met de coronamaatregelen weer voorzichtig opstarten. Komende zaterdagmiddag kunnen mensen tussen 13.00 en 16.00 uur weer terecht bij de reparatie-experts om defecte elektrische apparaten met uitzondering van computers, kleding, fietsen, meubels of speelgoed te laten repareren.

Vanwege corona moeten de reparaties vooraf worden aangemeld via repaircafeleiden@gmail.com. De reparatie wordt dan ingepland, zodat er niet teveel mensen tegelijkertijd komen. Ook kan er per reparatie maar één persoon langskomen en kan er ook maar één artikel ter reparatie worden aangeboden.

De reparatiehulp is in principe kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Rond het buurtcentrum aan het Valkenpad 5 kan gratis worden geparkeerd.

 

Duurzaamheid Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×