(Foto's: Vrijplaats Leiden).

Start nieuw seizoen De Generator in verbouwd theater

Na een lange voorbereiding en klussen gaat Theater de Generator deze week van start met een structurele programmering in de Vrijplaats. Er wordt afgetrapt met de inmiddels uitverkochte première van Nina Bobo, een eigen Theater de Generator productie.

In de laatste paar weken is het theater voorzien van een marmoleumvloer en zijn de laatste van in totaal vijfhonderd ramen in gereviseerde kozijnen geplaatst. De ontmoetingsruimte op de eerste verdieping is verrijkt met een portret van Marinus van der Lubbe, geschilderd door Gijs Donker.

Vanwege de verbouwing en het coronavirus is het aantal activiteiten in de Vrijplaats momenteel nog beperkt. Op het programma staat vrijdag ‘Tell Me More – Challenge Accepted!’, het volledige programma voor deze maand is op de website van de Vrijplaats Leiden te vinden. De voorstellingen zijn helemaal coronaproof.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×