(Foto: RijnlandRoute).

A4 dit weekend afgesloten tussen N11 en Leidschendam

De A4 is tijdens dit weekend tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven 2 rijbanen beschikbaar.

Vanaf vanavond 21.00 uur starten de werkzaamheden en duren tot en met maandagochtend 05.00 uur. Het verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de snelweg A44. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur.

Tijdens de weekendafsluiting wordt een nieuwe duiker aangelegd onder de A4 bij Leidschendammerhout. De duiker is nodig voor een goede waterhuishouding in het gebied van de Starrevaartpolder en de Damhouderpolder. Daarnaast worden er werkzaamheden uitgevoerd voor het verleggen van de A4.

Na dit weekend wordt de A4 nog tweemaal afgesloten. Dit gebeurd in het weekenden van vrijdag 18 september en vrijdag 9 oktober.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×