(Foto: Chris de Waard).

Hooigracht dit weekend afgesloten voor verkeer

De Hooigracht is dit weekend vanwege werkzaamheden volledig afgesloten voor al het verkeer. Er wordt gewerkt aan een nieuw drainagestelsel op het deel van straat tussen de Nieuwstraat en de Hogewoerd. Ook de kruisingen met de Nieuwstraat en de Nieuwe Rijn zijn afgesloten.

Vanaf vanavond 19.00 tot en met maandagochtend 05.00 uur worden de werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de afsluiting voert Erfgoed Leiden archeologisch onderzoek uit aan het oude brughoofd dat op de kruising met de Nieuwstraat is gevonden.

Later deze maand wordt de Hooigracht voor langere tijd volledig afgesloten. In de periode van 18 september tot en met 28 september wordt de nieuwe riolering aangelegd en krijgt de weg zijn nieuwe inrichting.

Bereikbaarheid en omleiding
De woningen en winkels blijven voor voetgangers bereikbaar. Voor het doorgaand auto- en fietsverkeer staan omleidingsroutes aangegeven op gele borden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×