(Foto: Leidenamateurvoetbal.nl).

Leidenaar Falkenburg verlaat ADO voor nieuwe club

Na Tom Beugelsdijk en Lex Immers is nu ook Leidenaar Erik Falkenburg vertrokken bij ADO Den Haag. De 32-jarige speler is inmiddels gepresenteerd bij Roda JC dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Dat meldt mediapartner Leidenamateurvoetbal.nl.

Falkenburg stond drie jaar onder contract bij de Haagse eredivisionist en kwam tot bijna zeventig wedstrijden. Elf keer vond hij het vijandelijke net. Het is al de achtste club voor Falkenburg in het betaalde voetbal. Eerder stond hij onder contract bij Sparta, AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC, Willem II en dus ADO. Vooralsnog heeft Falkenburg meer dan driehonderd duels afgewerkt in het betaalde voetbal waarin hij tot 66 doelpunten kwam.

Falkenburg kwam in de jeugd uit voor het Leidse UVS.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×