(Foto)

Auto-inbreker zoekt toevlucht in sloot in Leidse componistenbuurt

De politie betrapte zondagochtend om 05.30 uur een autodief op heterdaad aan de Ravelstraat in de componistenbuurt van Leiden Zuid. Na een wilde achtervolging waarbij de dader in een sloot belandde, werd hij uiteindelijk opgepakt.

Nadat hij betrapt werd, nam de man de benen en vluchtte via de Debussystraat door een heg heen waardoor hij even uit het zicht verdween. Vervolgens dook hij een sloot in die tussen de Mozartstraat en Vijf Meilaan ligt. Hij kreeg het schijnbaar te koud in het slootwater want hij kwam zelf tevoorschijn. De politie vatte hem vervolgens in de kraag en bracht hem over naar het politiebureau.

De man bleek gereedschap buitgemaakt te hebben in de nachtelijke uurtjes. In zijn achterzak zat namelijk nog een 18 volt accu van het merk Boss.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×