(Foto's: Regio15).

Persoon gewond bij kop-staartbotsing N11 Zoeterwoude

Tijdens de avondspits zijn drie auto’s betrokken geraakt in een kop-staart botsing op de N11 bij Zoeterwoude. Het ongeval vond plaats tijdens een file voor de verkeerslichten bij de kruising met de Burgemeester Smeetsweg.

Een achterop komende auto botste op de voorganger die vervolgens hard doorschoof tegen de voorliggende auto. Bij de aanrijding raakte een persoon gewond en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege de aanrijding ontstond er een langere file dan gebruikelijk omdat een rijstrook werd afgesloten.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×