Klanten kunnen terecht in de andere vestiging van Praxis in Leiden. (Foto's: Chris de Waard).

Praxis Zoeterwoudseweg gesloten na positieve coronatest

Praxis aan de Zoeterwoudseweg in Leiden is dinsdag gesloten. Als reden daarvoor geeft de bouwmarkt dat er sprake is van een positieve coronatest, zonder te willen zeggen of het om een klant of medewerker gaat. Het is niet duidelijk wanneer de winkel weer open gaat.

“Wij betreuren de sluiting enorm, maar de gezondheid van onze medewerkers en klanten heeft de hoogste prioriteit”, laat een woordvoerster desgevraagd weten. Op het hek van de winkel is een mededeling van vergelijkbare strekking opgehangen. Op verdere vragen wil de bouwmarkt niet reageren.

De GGD gaat niet in op vragen over individuele gevallen, laat een woordvoerster desgevraagd weten. Bij een positieve testuitslag adviseert de GGD een winkel, bedrijf of horeca-instelling wel, maar daarbij wordt maar zelden aangestuurd op sluiting. “Meestal maakt de ondernemer zelf het besluit de deuren te sluiten omdat de personele bezetting niet rond komt.”

Mensen die een Praxis in de regio willen bezoeken kunnen terecht op de Hoge Morsweg 152A in Leiden of Zijlbaan 32 in Leiderdorp. “Online zijn we natuurlijk ook bereikbaar”, zegt de Praxis-voorlichter. “We hopen klanten snel weer veilig in de winkel aan de Zoeterwoudseweg te kunnen verwelkomen.”

Advertentie

112 Sleutelstad Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×