(Foto's: Media TV).

Auto knalt tegen boom op Hoge Rijndijk

Een personenauto is zaterdagavond rond 19.30 uur tegen een boom geknald. Dat gebeurde op de Hoge Rijndijk ter hoogte van de Leiderdorpse brug. Daarbij raakte de bestuurder gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Een tweede ambulance hoefde niet in actie te komen, maar heeft wel een vriendin van de man even nagekeken en haar vervolgens een lift naar het ziekenhuis gegeven, zodat ze bij hem kon zijn.

Waarschijnlijk raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Bij de manoeuvre die volgde, werd de auto ook nog aangetikt door een andere auto en kwam vervolgens in de berm tegen een boom tot stilstand.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×